Victoria Beckham med i Gossip Girl!





Det här ser vi verkligen fram emot! Det är allmänt känt att Gossip Girl-tjejerna Blake Lively och Leighton Meester gillar Victoria Beckham som designer och båda har de haft på sig hennes kläder i serien. Blake var dessutom på hennes senaste modevisning. Tydligen så ska Blake och Victoria ha pratat med varandra och Posh lär ha sagt till Blake att hon älskar Gossip Girl! Därpå talade Blake med seriens producenter som såg till att Posh fick en liten roll. Vi vet ännu inte hur stort utrymme hon får i serien och hon säger själv att hon är en dålig skådis, men detta ska bli väldigt spännande att följa!


We know you love us,
xoxo gossip girls.



Stephanie Pratt arresterad för rattfylla!



Inte så smart Stephanie Pratt! När hon hoppade in i bilen efter Holly Montags födelsedagsfest i lördags kväll blev hon iakttagen av en polis som tyckte hon såg lite vinglig ut. Så när hon kört iväg blev The Hills-stjärnan direkt stoppad och arresterad för misstänkt rattfylla. Hoppas hon inte är på väg att göra en Lindsay Lohan!


We know you love us,
xoxo gossip girls.

DiCaprio & Whitney Port dejtar?!

Spännande nyheter på dejtingfronten! Superstjärnan Leonardo DiCaprio lär ha mött The City-stjärnan Whitney Port på ett party i New York nyligen och tydligen ska han då ha bett om hennes telefonnummer. Och enligt ryktet har Whitney nu under ett par veckors tid flugit fram och tillbaka mellan NY och LA för dejter med Leo! Kan detta vara början på nåt? Vi hoppas!


We know you love us,
xoxo gossip girls.


PETA rasar över Paris Hiltons nya gris!

Paris Hilton har lagt till ännu ett intressant djur till sin samling - en svart liten gris! Djurrättsorganisationen PETA anklagar nu Paris för att använda sina husdjur som accessoarer och hoppas att Paris inte byter husdjur lika ofta som hon byter pojkvänner! Vilken känga! Men vi tror inte detta biter det minsta på Paris, hon brukar alltid göra som hon vill oavsett vad folk tycker och tänker


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Taylor Momsens olika stilar!















Det var bara ett år sedan Taylor Momsen fick sitt stora genombrott som skådis i den populära ungdomsserien Gossip Girl i rollen som Jenny Humphrey. Taylor har precis som i serien genomgått en total förändring sen dess. För ett år sedan var det söta präktiga klänningar som gällde. Nu är det mer punk och attityd för Taylor.
Vilken ''outfit'' tycker ni är snyggast?


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Vanessa Hudgens aktuell för Twilight uppföljare?

Just nu surrar rykten i Hollywood att Vanessa Hudgens är en av kandidaterna till rollen som Leah Clearwater i uppföljaren till vampyrsuccén Twilight, New Moon. Hon får i så fall spela mot snyggingen Taylor Lautner som fortsätter spela varulv.


Rösta!

Hi Bitches!
Vi är en av finalisterna på www.elintoreborg.blogg.se
Så det är bara att rösta på oss!


We know you love us,
xoxo gossip girls.

Taylor Swift och Taylor Lautner, nytt par?


                                                          Kära?



Först var det Paris och Paris (Hilton och Latsis då) och nu är det Taylor och Taylor!
Twilight-stjärnan Taylor Lautner satt i VIP-båset på countrysångerskan Taylor Swifts konsert i helgen och kunde inte slita ögonen från henne! Efter konserten sprang Taylor ner till Taylor (det här börjar redan bli förvirrande) och gavhonom en väldigt varm kram! De två träffades första gången när de filmade scener till filmen Valentine's Day och det verkar ju onekligen som om de fattade tycke för varandra redan då!


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Vem bar den bäst Rihanna eller Ellen?

Sångerskan Rihanna bar denna sexiga lilla svarta signerad Alexander Wang ute på stan i New York häromkvällen medan Whip It-skådespelerskan Ellen Page klädde upp sin med ett stort halsband på en premiär i Los Angeles. Båda tjejerna bar ankelboots till klänningen men vem tycker du lyckades bäst?!


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Heidi Klum och Seals dotter är äntligen här!


                                         Nya mamman och pappan!



Nu kan vi äntligen gratulera supermodellen och TV-stjärnan Heidi Klum och hennes man Seal! Efter att rykten om att hon fött barn florerat hela helgen så kan vi nu bekräfta att det faktiskt är sant! Heidi födde en liten flicka som fått namnet Lou Sulola Samuel. Pappa Seal berättar "She is beautiful beyond words and we are happy that she chose us". Enligt uppgift så planerar även Heidi att byta efternamn till Samuel så att hela familjen inklusive Leni, Johan och Henry får samma efternamn!


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Rihanna till Jessica Biel: "Jag har inte haft en affär med Justin!"

Som vi har berättat om tidigare så har länge ryktats om att Justin Timberlake dejtat Rihanna i smyg samtidigt som han var ihop med Jessica Biel. Men detta rykte är inget Rihanna vill höra talas om. Hon ska därför ha ringt upp Jessica och förklarat att hon och Justin bara är vänner. Rihanna ska även ha förklarat att hon vet hur det är när ens partner är otrogen och att hon aldrig skulle göra så mot en annan kvinna. Hmm, ska man tro på Rihanna?


We know you love us,
xoxo gossip girls.


De blev kära på jobbet.

Många skådisar har blivit kära i sina motspelare under inspelningar av tv-serier och filmer.

"Gossip Girl" har exempelvis leveret tre nya par bland seriens unga stjärnor. Brad Pitt och Angelina Jolie föll för varandra när de spelade in filmen "Mr & Mrs Smith" - men de är långt ifrån ensamma att ha upplevt romantik under en filminspelning.


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Systrarna Olsen i bröllopsbråk!



Mary-Kate och Ashley Olsen sägs båda två vara väldigt måna om att vara den syster som gifter sig först. Enligt Star magazine har det nästintill utbrutit ett bråk mellan det kända tvillingparet.


— Mary-Kate och Ashley försöker bräcka varandra med sina bröllop. Ingen av dem vill vara sist eftersom den av dem som gifter sig först kommer att stjäla all uppmärksamhet från den andra, säger en källa till tidningen.


Mary-Kate är tillsammans med konstnären Nate Lowman och hon sägs vara sugen på ett New York-bröllop.


— Hon skulle älska att folk pratade om henne bröllop i flera år framöver och att de helt glömmer bort Ashleys.


Men källan tror dock att det blir Ashley, som kilar stadigt med skådespelaren Justin Bartha, som får stå brud först. De sägs nämligen redan ha börjat diskutera ett bröllop och har två alternativa platser utsedda för vigseln; Plaza Hotel i New York eller någonstans i Justins hemstad West Bloomfield i Mischigan.


För övrigt så åt Ashley och Justin en mysig middag på restaurangen Avenue i Paris häromkvällen.


Vem tror ni ska bli först med att gifta sig - Mary-Kate eller Ashley?


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Nya bästisarna Audrina Patridge and Stephanie Pratt!

Audrina Patridge och Stephanie Pratt hänger mer och mer i The Hills efter att Lauren Conrad lämnat serien och det verkar som om tjejerna kommit väldigt nära varandra! Snygga är de också vilket vi såg när de fikade med Lauren Bosworth i helgen. Stephanies outfit är klockren och vi skulle gärna äga de bootsen!


We know you love us,
xoxo gossip girls
.


Knubbiga Mary-Kate Olsen


Huset Fullt-stjärnan Mary-Kate Olsen har tjockat till sig rejält på sistonde. 
 Kort efter hennes 18-årsdag fick hon besked om att hon led av anorexi. Kampen har varit hård men hon har klarat sig även om hon varit nära döden flera gånger.  
"Det har varit flera gånger som jag har vänt mig till närstående sagt att jag inte orkar mer och att anorexin var för mycket för mig" säger Mary-Kate till en amerikansk tidning.

2004 vägde hon 43 kilo och tills nu har hon lagt på sig 16 kilo och väger nu 59 kilo. Hon säger själv att hon är nöjd med sin nuvarande vikt. J tycker att hon passar bättre som "knubbig" än som undernärd.

we know you love us,
xoxo gozzipgiirlz

 
 

MÅNADENS BLOGG

Vi deltar i månadens blogg på:
ELINTOREBORG.BLOGG.SE



Less Is More Paris Hilton!







Vi vet inte ens vad vi ska säga om outfiten som Paris Hilton bar när hon landade på LAX i Los Angeles igår med sin ständiga följeslagare Doug Reinhardt. Är det en pyjamas? En mjukisdress? En overall? Vi vet faktiskt inte. Det enda vi vet är att det inte är snyggt att klä sig i leopardmönstrat från topp till tå. "Less is more" som de säger borta i USA, kom ihåg det nästa gång Paris!


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Jamie-Lynne Sigler och Jerry Ferrara letar hus

Entourage-stjärnorna Jamie-Lynne Sigler och Jerry Ferrara har nu börjat kolla på hus tillsammans vilket
tyder på att det är riktigt seriöst mellan dem båda. Vi såg dem igår på husjakt i Hollywood och vi hoppas
att de snart hittar nåt drömpalats att flytta in i!

Jamie-Lynn Sigler och Jerry Ferrara shoppar hus!

"Det där var skit"




We know you love us,
xoxo gossipgirls

GALEN KILLE


 Det här är inget skvaller, men visst är det bra? Han låter som en grisunge, tycker vi.

we know you love us,
xoxo gozzipgiirlz

DESIGNEN

Reklam och annat kan ligga lite konstigt just nu, men det ska snart vara fixat, vetni. Så ifall ni märker att vissa saker ligger lite huller om buller så är det för att vi håller på med en ny design.

we know you love us,
xoxo gozzipgiirlz


Kevin Federline = FETTO

Kevin Federline har under några månader gått upp vädligt i vikt. Nu har jag skrivit kontrakt med VH1s program Celebrity Fit Club eftersom han är trött på att bli kallad K-FAT.

Det är på tiden att han bantar!

we know you love us,
xoxo GozzipGiirlz

VEM BAR DEN BÄST?

LeAnns vintagelook eller Stephanies mer moderna look?
Vem bär den bäst? LeAnn Rimes eller Stephanie Pratt?

we know you love us,
xoxo gozzipgiirlz

KAROLINA FÖRST UT I IDOL!

Karolina blev först att lämna Idol 2009!
Karolina var först ut i IDOL. J tycker bestämt
att hon var dålig.
Men vad hände egentligen Karolina
 Andra gången hon sjöng föll det sig perfekt? Kunde du inte prestera det första gången?

Dejtar Gerard Butler Jennifer Aniston?

Det har länge ryktats om att Gerard Butler och Jennifer Aniston har dejtat i smyg.
 Nu talar Gerard ut:
- Jag dejtar inte Jennifer. Jag älskar henne och tycker att hon är en cool person. Vi har blvit goda vänner men det är absolut inget emellan oss två. Och om det skulle vara så skulle jag gärna berättat det isåfall.

GozzipGiirlz undrar nu. Talar han sanning eller inte?


We know you love us,
xoxo GozzipGiirlz

BESÖKSREKORDET


Igår skrev vi om ett besöksrekord men vi ville inte gå ut med hur många söta läsare som låg bakom besöksrekordet.
Idag vill vi visa er hur många det egentligen var. 92 HELA BESÖKARE! Är det inte fantasktiskt?
Hjälp oss få över hundra nu!


We know you love us,
xoxo gossip girls.

BRÖLLIPSTIME!

Khloé Kardashian har nyligen gift sig med Lamar Odom.
Bröllopet skedde i en privat villa i Beverly Hills. Khloé bar en vacker klänning från Vera Wang och deras brydtärnor var hennes två systrar. Temat för bröllopet var silver&vitt och det bjöds på fyra rätters middag. Babyface stod för underhållningen.


We know you love us,
xoxo gossip girls.

Russell Brand: "Jag tror jag är förälskad i Katy Perry!"



Vad är det vi hör?? Bad boy nr 1, Russell Brand, har tagit in helt nya ord i sitt vokabulär. Russell verkar helt såld på sångerskan Katy Perry och har följt med henne till Paris där de har setts flitigt tillsammans på olika events och modevisningar. Dessförinnan ska de ha varit på en romatisk resa i Thailand. Är Katy kvinnan som fått
Russell Brand att bli seriös?


We know you love us,
xoxo gossip girls.



Britney vill ta barnen från Kevin..



Britney Spears är redo att kräva ensam vårdnad om de två sönerna Jayden James, 3, och Sean Preston, 4, som hon har tillsammans med exmaken Kevin Federline


National enquirer skriver att hon planerar att gå till domstol med sin begäran när hon är färdig med sin Circus-turné i november.


Britney, 27, vill ha ensam vårdnad eftersom hon anser att Kevin, 31, har dåligt inflytande över barnen.


— Hon är redo att slåss för att få sina söner tillbaka. Hon tycker att Kevin har förvandlat sönerna till två dåligt uppfostrade pojkar som svär och inte kan uppföra sig. Britney vill vara den som bestämmer var de ska gå i skola och när de ska gå till kyrkan, säger en källa till National enquirer och fortsätter: 


— Hon vill ha ensam vårdnad. Kevin ska bara ha umgängesrätt. Britney tycker att det nu är Kevin som har problem som domstolen borde känna till. Hon är övertygad om att Kevin är en dålig förebild. Barnen har vant sig vid att umgås med hans svärande, lata och arbetslösa vänner. Britney vill inte att de ska växa upp och tro att den livsstilen är acceptabel.


Som Starlounge tidigare rapporterat beskylls Kevin för att ha smitit från att betala sex månaders hyra och för att ha lämnat sitt hus i ruiner. Han anklagas bland annat för att ha spottat på väggarna.


Kevin fick ensam vårdnad om barnen förra året efter Britneys mentala kollaps. Britney och Kevin har dock en uppgörelse om delad vårdnad medan Britney befinner sig på turné.


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Besöksrekord! :)

Besöksrekord :D
Jag säger inte hur många besökare, det får ni lista ut själva.
Det är mer iaf än 45.
Keep going ;d


We know you love us,
xoxo gossip girls.

Katie Price attackerar med paraply


Katie Price blev trött på fotograferna.

Glamourmodellen Katie Price gör som Britney Spears och attackerar paparazzifotograferna med paraply.
- Varför kan ni inte skaffa er ett riktigt jobb och dra åt helvete, skrek Price.
 
Katie Price gick bananas i Brighton häromdagen. Glamourmodellen gick till attack med ett rött stort paraply.
- Varför kan ni inte skaffa er ett riktigt jobb och dra åt helvete, skrek Price.
Britney gick till attack

Beteendet påminner om då Britney Spears gick till attack med ett paraply 2007. Sångerskan grabbade då tag i regnskyddet och bankade loss på paparazzifotografens bil.
En fotograf på plats berättar hur Katie Price fick utlopp för sina känslor:
- Hon var helt galen. Vanligtvis är hon så stabil och det var verkligen konstigt att se henne på det här sättet. Hon blev helt galen, hon tappade verkligen kontrollen, säger fotografen enligt The Sun.
Försvarar Kate

Glamourmodellens presskontakt försvarar beteendet:
- Kate förstår vad hennes jobb innebär och vanligtvis samarbetar hon med media. Men hon säger att vid det här tillfället var de väldigt påträngande och gick över gränsen.


Britney Spears gick till attack 2007


We know you love us,
xoxo gozzip giirlz.
F


Gozzip om GozzipGiirlz

Ja, det finns faktist en anledning att skriver "We know you love us" istället för "I know you love me", det är nämligen för det är mer än en bloggerska som skvallrar (bloggen heter ju faktist GozzipGiirlz). Det är närmare bestämt fyra unga tjejer som älskar att skvallra om allt och alla som bloggar här på GG. Ni kan kalla oss, F,D,J och H. Eller bara GozzipGiirlz såklart ;)

Vi vet ju att alla inte kan uppskatta ännu skvallerblogg men vi ska göra allt för att ni ska vilja fortsätta läsa och hålla er updaterade om det senaste skvallret. Glöm inte att läsa det vi skriver med en nypa salt. Hoppas att ni gillar det.

We know you love us.
xoxo GozzipGiirlz

F

Miley slutar med Twitter på grund av pojkvännen!





Hannah Montana-stjärnan Miley Cyrus meddelade igår att hon kommer att radera sin Twitter-sida. I sitt sista inlägg skrev hon: "FYI Liam doesn't have a Twitter and he wants ME to delete mine with good reason". Så nu har hon alltså redan slutat och erkänner att det beror på nya pojkvännen Liam Hemsworth! Mileys fans är mycket upprörda över detta och vill att hon ska återvända till Twitter. Vad tycker ni om Mileys beslut?


We know you love us,
xoxo gossip girls.

Audrina Patridge singel igen!

The Hills-stjärnan Audrina Patridge blev för två månader sen tillsammans med sitt ex, BMX-stjärnan Corey Bohan. Men nu går redan rykten om att det tagit slut igen, varför vet vi inte och Audrina själv är förtegen. Igår på ett party som Pepsi anordnade så kunde hon inte sluta prata om hur skönt det skulle bli att lämna The Hills och börja med sin egen show där endast hennes riktiga kompisar skulle medverka. Verkar som Audrina gjort slut med både sin pojkvän och sina The Hills-kompisar.


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Gozzipgiirlz listar de rikaste kändisarna under 25 år

Gozzipgiirlz lista över de rikaste kändisarna under 25. Och då snackar vi inte om bortskämda snorungar, som fått allt de pekat på av sina föräldrar – alla på listan har tjänat ihop sina pengar själva…

1. James LeBron, 23 år, basketspelare: 176 miljoner kr
2. Reggie Bush, 22 år, fotbollsspelare: 156 miljoner kr
3. Maria Sharapova, 20 år, tennisspelare: 150 miljoner kr
4. Michelle Wie, 18 år, golfspelare: 124 miljoner kr
5. Mary-Kate och Ashley Olsen, 21 år, skådespelerskor: 110 miljoner kr var
6. Daniel Radcliffe, 18 år, skådespelare: 98 miljoner kr
7. Hilary Duff, 20 år, skådespelare/sångerska: 78 miljoner kr
8. Avril Lavigne, 23 år, sångerska: 78 miljoner kr
9. Carmelo Anthony, 23 år, basketspelare: 65 miljoner kr
10. Keira Knightley, 22 år, skådespelerska: 58 miljoner kr
11. Carrie Underwood, 24 år, sångerska: 45 miljoner kr
12. Scarlett Johansson, 23 år, skådespelerska: 32 miljoner kr
13. Mischa Barton, 21 år, skådespelerska: 30 miljoner kr
14. Dakota Fanning, 13 år, skådespelerska: 26 miljoner kr
15. Emma Watson, 19 år, skådespelerska: 26 miljoner kr
16. Rupert Grint, 19 år, skådespelare: 26 miljoner kr
17. Miley Cyrus, 15 år, skådespelerska/sångerska: 23 miljoner kr
18. Lindsay Lohan, 21 år, skådespelerska: 23 miljoner kr
19. Mandy Moore, 23 år, skådespelerska/sångerska: 23 miljoner kr
20. Frankie Muniz, 22 år, skådespelare: 20 miljoner kr


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Det visste du inte om Nicole Richie

  • Nicole Richies gudfar är Michael Jackson
  • Nicole adopterades av sångaren Lionel Richie och hans dåvarande fru Brenda Harvey-Richie.
  • Nicole Richie är 1/2 kaukasisk, 1/4 mexikansk och 1/4 svart.
  • Gick i samma skola som Paris Hilton.
  • Hör till Hollywoods mest kända partytjejer tillsammans med Tara Reid, Paris Hilton, Nicky Hilton, Bijou Phillips, Kimberly Stewart och Lindsay Lohan.
  • Nicole gillar att läsa om olika religioner
  • Anhölls misstänkt för att ha kört bil drogpåverkad i Burbank, Kalifornien 2006.
  • Äger en exotisk bengalisk katt med namnet Chi-Chi-Cheeta.
  • Har en hund med namnet Foxy Cleopatra the Dog (namngedd efter Beyoncé Knowles's roll i filmen Austin Powers - Goldmember (2002).



We know you love us,
xoxo gossip girls.


Ashley Olsen väljer Justin över mode!













De säger ju att Paris är kärlekens stad och för Ashley Olsen och Justin Bartha verkar det ju onekligen stämma! Paret är i Paris för Fashion Week och trots att de har fullt upp med alla visningar så har de sett till att få lite tid på tu man hand! Igår åt de middag på lyxiga l'Avenue på Avenue Montaigne och visst ser de gulliga ut?


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Brad Pitt och Jennifer Anistons hemliga möte i New York!



Skådespelaren Brad Pitt var nyligen i New York för att träffa ex-presidenten Bill Clinton medan hans partner Angelina Jolie stannade hemma i Frankrike med barnen. Det ryktas dock att ex-president-mötet inte var den enda anledningen varför Brad var i New York utan att han även övertalat sitt ex Jennifer Aniston att träffa honom på sitt hotell! Tydligen så ville Brad berätta om sitt och Angelinas problematiska förhållande men Jen ville inte lyssna och sa till honom att det är hans problem! Helt rätt Jen!


We know you love us,
xoxo gossip girls.

Vem bär den bäst?



Vem bär den bäst?
Taylor Momsen eller Shakira?



We know you love us,
xoxo gossip girls.

Justin Timberlake och Jessica Biel inte längre ett par.



Den senaste tiden har det spekulerats en hel del om huruvida Justin Timberlake
 
och Jessica Biel har gjort slut eller inte. Ingen av stjärnorna har
 själva velat bekräfta uppgifterna, men enligt Fox News är uppbrottet ett faktum.


— Justin och Jessica har gjort slut. De levde väldigt hektiska och separata liv nu i
somras och de gled ifrån varandra. Justin gjorde slut med Jessica redan för flera veckor sedan,
men han är en bra kille och bryr sig om henne. De kommer alltid att hålla kontakten eftersom han jobbar
 väldigt hårt för att fortsätta vara vänner med sina ex, säger en insider till nyhetskanalen.


Jessica sägs vara väldigt ledsen, men enligt insidern kommer
Justin att finnas där för henne – trots att han redan sägs ha gått vidare.
Enligt flera olika medier har ”Sexy back”-sångaren nämligen inlett en romans med Rihanna.


— Justin och Rihanna har jobbat frekvent i studion och de har fantastisk kemi både
 med och utan musiken. Under VMA-helgen spenderade de kvalitetstid tillsammans och ägnade
 sig åt lite snuskigheter på Jay-Z:s klubb 40/40. Justin och Rihanna hade
 roligt och det var en lapdance inblandad. De är mycket mer än arbetskollegor, säger insidern.


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Sluta klaga!

Sluta klaga på att vi ska ta bort bloggen osv..(några har gjort det men inte alla)
Ni behöver inte läsa bloggen om ni inte tycker om den.
Men tack till alla er som kommenterat bra saker:)
Ville bara säga det.

We know you love us,
xoxo gossip girls.


Så här såg de ut innan de blev kända!


Brad Pitt


Demi Moore 


Dita Von Teese


Gwen Stefani


Katie Holmes


Leonardo DiCaprio


Vem/vilka tycker ni har förändrats mest?


We know you love us,
xoxo gossip girls.


JIM CARREY - TJOCK OCH SKÄGGIG


Jim Carrey har gått upp hela 20 kilo och börjat spara skägg för en filmroll? Vad tycker ni egentligen?

De har världens fulaste frisyrer

1. Dessie: Är det verkligen normalt att ha kritvitt hår när man bara är fjorton?


2. Rumer Willis: Vad består detta hår av för materia?

3. Kristen Stewart: Hon förtjänar inte att få hångla med snygga Robert Pattinson. Hon borde göra kråkfilmer i stället för vampyrfilmer. Och nej, det är inte punkigt coolt.


4. Prinsessan Victoria:
Hon har en otroligt vacker hårfärg och kanonkvalitet på håret, det ser man. Men hon har aldrig någonsin GJORT något med sitt hår. Hennes långa man påminner om sektmedlemmarnas frisyrer, ni vet när de inte får klippa sig eller förändra sitt utseende på något vis. Väldigt obehagligt.

5. Erik Hassle: Äntligen! Det är en helt otrolig världsnyhet. Det går nämligen att transplantera elchockat könshår till människans huvud. För första och sista gången någonsin.


6. Jordan.
Större är inte alltid bättre.


7. Amir:
Är det gult? Är det vitt? Är det svart? Är det tricolore? Är det hår? Kanske får man svaret på
Gaybloggen.


8. Rihanna:
Blir bara värre och värre för varje sekund som går. Ibland ser det ut som lutande tornet i Pisa. Ibland ser det ut som Eddie Murphys ofixade crewcut. Men det ser alltid dumt ut.


9. Per Gessle:
Ser ut som en liten flicka. Väldigt nära att hamna i Miley Cyrus pappas fack.


10. Cecilia Frode:
Ja inte är hennes hår frodigt i alla fall. Nog för att 80-talet är inne men någonstans måste man ändå tänka "hit men inte längre".


11. Jimmy Jansson:
Vi tänker Trolltider. Vi tänker överstylat. Gesslekomplex. Vi tänker nej nej nej. Hur kan Sandra Dahlberg gå i gång på det där?


12. Susan Boyle:
Nog för att det är några år sedan. Men det var den största tyghårsnodden vi någonsin skådat.


13. Agneta Sjödin:
Vackra quinna. Hur kunde det här hända? Lämnade du din frisör i öknen på pilgrimsfärden?


14. Andreas Johnsson:
Ursäkta Andreas, kan vi få låna lite fett av ditt hår till dagens tårtbak?


15. Miley Cyrus pappa:
Han borde egentligen få en klapp på axeln. Det är inte många pappor som försöker se yngre ut än sina döttrar. Extra intressant blir det med skägget. Ni vet alla vad det ser ut som.


16. Luenell:
Det sägs ju att de som rakar av håret på huvudet får fram sitt ansikte mer. Vi vet inte om det var så klokt den här gången.

17. Cassie: Du Cassie! Din frisör missade lite på höger sida.


18. Tokio Hotel:
De har brunnit och blivit släckta med yxa.


19. Elton John:
När man är en så pass mogen man som faktiskt Elton är så borde man ta det lite lugnt.


20. Kicken:
Hans Barbielockar skulle varenda femåring döda för.


Nr. 1




We know you love us,
xoxo gossip girls.


Designen..

Vi får ha denna designen tills någon av oss orkar göra en själv :)

Förresten, tack för att ni har tittat våran blogg, fortsätt med det och
glöm inte att kommentera!

We know you love us,
xoxo gossip girls.

Penelope Cruz och Javier Bardem förlovade?

Förlovade!
Trots att ett av Hollywoods hetaste skådespelarpar Penelope Cruz och Javier Bardem gör allt för att hålla sitt privatliv privat så fortsätter det läcka ut nyheter om att paret är förlovat och med tanke på att Penelope troligtvis är gravid (hon vägrar ju fortfarande medge att hon är det) så skulle det ju inte vara så konstigt om de gifte sig! I vilket fall så är de nog på väg att ta steget att bilda en riktig familj vilket vi naturligtvis tycker är väldigt kul!

We know u love us,
xoxo gossip girls.

Vem bär den bäst?



Vem bär den bäst?
Eva Longoria eller Emily Deschanel?

We know you love us.
xoxo Gossip Girls.


Euuw Dessie!

Haha, har ni sett Desirees ögonfransar?



Little too much kanske?
Gosh :s

We know you love us.
xoxo go
ssip girls.

Hi bitches!

Välkommen till våran nya blogg.
I know you will love it.
Vi kommer att skvallra om allt från himmel till jord.
Det vill säga kändisar osv..

We know you love us.
xoxo gossip girls.

RSS 2.0