Anna Ankas skilsmässa

Att Anna Anka har skilt sig har väl ingen missat, men nu är frågan om Anna inte har börjar ångra sig... 70 000 i hyra och 300 000 till kläder i månaden har Anna spenderat tills nu, men nu är det klart att hon "bara" kommer få 58 000 kr i månaden från Pauls förmögenhet. Kanske dax att dra ner på kostnaderna...Källa

Vem är den söta blondinen tillsammans med Russell Brand?!

Vem är den söta blondinen tillsammans med Russell Brand?!

Nej, den ökända kvinnokarlen är inte otrogen mot sin fästmo Katy Perry, tja inte som vi vet om i alla fall! Det här är Greta Gerwig och hon medverkar i Russels senaste film "Arthur". Paret sågs filma in scener i Manhattan igår och vi måste säga att de såg riktigt söta ut tillsammans! Vi gissar på att Katy kommer göra sig redo för en visit till New York snart!

Jennifer Aniston dejtar Lilos ex!Jennifer Anistons
pojkvänner blir bara yngre och yngre! Tidigare under veckan så Jen lite nervös ut när hon var ute på en dejt med sin nya man på Sunset Tower Hotel i LA. Ögonvittnen säger att hon skrattade åt allt han sa och gång på gång rättade till sitt hår och smink när han lämnade bordet. Vi har precis fått reda på vem killen var! Det är Lindsay Lohans ex-pojkvän Harry Morton och han är endast 29 år gammal! Inte undra på att Jen var orolig över sitt utseende, hon är ju 41!

Harry är arvingen till Hard Rock Cafe förmögenheten och verkar vara en riktig gentleman, så vi kommer inte hålla att han dejtat Lindsay Lohan emot honom. Vi kan knappt vänta tills vi får se vart denna romans med Jen går! Vem visste att hon var en sådan cougar? Hennes förra pojkvän, John Mayer var bara 9 år yngre än henne så det här måste vara hennes rekord!

Källa

Jesse James & Kat Von D gör debut på röda mattan!Inget säger "vi är ett par" i Hollywood mer än att dyka upp tillsammans på röda mattan! När tatuerings-stjärnan Kat Von D öppnade sitt Underlandsgalleri i Västra Hollywood hade hon sin nya pojkvän, Jesse James precis vid hennes sida! Som ni alla vet är Jesse Sandra Bullocks ex och paret skiljde sig tidigare i år efter att Jesse avslöjades i en stor otrogenhetsskandal. Är det bara vi eller ser Jesse obevkäm ut på dessa foton? Kanske känner han att det är lite för tidigt att synas på röda mattan med en annan känd kvinna med sin sida? Kat verkar inte bry sig, vi tror nog till och med att hon älskar dramat!

Källa

Har Lady Gaga hemliga ätstörningar?Det är några konstiga rykten om Lady Gaga från folk som tidigare har arbetat med henne! Enligt Gagas före detta turnémanager David Ciemny var hon både fysiskt och mentalt sjuk förra året på grund av matbesvär. Han säger att hon frossade i så mycket chips och muffins att hon behövde åka in på sjukhus och sedan gå ner allt igen snabbt eftersom hennes scenkostymer inte annars skulle passa. Han säger att detta konstiga beteende resulterade i visit till sjukhuset 6 gånger medans han var på turné med henne 2009. Det är läskigt om det är sant. Lady Gaga kollapsade två gånger förra året och vi har också märkt hur smal hon har blivit! Mer om denna historia och mer om Lady Gaga i den nya boken vid namn Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga, av Maureen Callahan. Om detta är sant låter det som om Gaga snabbt behöver professionell hjälp!

Kim: "Jag kommer aldrig sluta som Paris!"

För mycket länge sedan fanns det ett bästispar i Hollywood, nämligen inga mindre än Kim Kardashian och Paris Hilton. Men, när också Kim började jobba sig uppåt på kändisstegen blev Paris genast väldigt avundsjuk och sade genast upp vänskapen. Nu kan de föredetta bästisarna inte kallas annat än ovänner. Kim om nyligen med ett uttal om att hon aldrig kommer sluta som Paris, efter som hon inte dricker eller tar drogen, och heller aldrig varit full. Jaså? Hm...

Festtjejer!

Direkt ur flaskan!

Källa

Miley gråter inte över Liam!

Miley gråter inte över Liam!

Vi såg Miley Cyrus när hon tillsammans med sin mamma Tish lämnade JFK flygplats igår på deras väg tillbaka från Detroit, där Miley har filmat in sin nya film "Laughing Out Loud". Som ni vet så har Miley precis gjort slut med Liam Hemsworth efter ett år tillsammans, men det fanns inte tecken på ett brustet hjärta när Miley leende och skrattandes tog sig genom terminalen! Hon såg totalt avslappnad och lycklig ut!

Justin Bieber säger åt fansen att smyga sig in på hans konsert!

Justin Bieber säger åt fansen att smyga sig in på hans konsert!

Whoa, vi slår vad om att Justins konsertarrangörer inte kommer bli glada över det här! Igår sa Justin i princip till sina fans att de inte behövde biljetter föra att komma och se hans show i New York! Han har precis blivit frisk efter en tids sjukdom och han höll en stor show i NYC igår kväll för att fira och spela in scener för sin nya 3D film. Justin var så taggad att han ville ha alla sina fans runtom honom på gatorna. Kunde han inte förutspå hur många hundratusentals skrikande tonåringar som skulle dyka upp!? New Yorks gator var självklart fullständigt smockfulla med fans igår kväll!

Bill Skarsgård

För ett tag sedan var det dags för ytterligare en medlem av Skarsgårdklanen att göra sin debut som huvudrollsinnehavare i en film. Det är den 18-åriga Bill Skarsgård vi pratar om och hans nya film "I rymden finns inga känslor" hade i förrgår premiär på Saga i Stockholm! Det är ingen tvekan om att familjen Skarsgård har utmärkt sig som Sveriges ledande skådespelarfamilj!

Skarsgårdklanen fortsätter att växa!

Hot or not?Katy Perry anlände i London igår efter att ha flugit in från världens modehuvudstad Paris - och det här är vad hon hade på sig! Vi är lite förvirrade. Det verkar som om hon var inspirerad av franska tjänsteflickors underkläder, speciellt med det där hårbandet med blomornament. Hissar eller Dissar ni outfiten?

Vem bar den bäst?Reality TV-stjärnorna Kendra Wilkinson och LaLa Vazquez har båda nyligen synts bärandes denna lilla draperade klänning från Foley + Corinna, men de har burit den på helt olika sätt! Ser ni skillnaden i hur de bar den draperade nacklinjen? LaLa var lite mer konservativ och Kendra var lite mer utmanande! Vilken av dessa två tjejer tycker ni bar den bäst?

RSS 2.0