Britney vill ta barnen från Kevin..Britney Spears är redo att kräva ensam vårdnad om de två sönerna Jayden James, 3, och Sean Preston, 4, som hon har tillsammans med exmaken Kevin Federline


National enquirer skriver att hon planerar att gå till domstol med sin begäran när hon är färdig med sin Circus-turné i november.


Britney, 27, vill ha ensam vårdnad eftersom hon anser att Kevin, 31, har dåligt inflytande över barnen.


— Hon är redo att slåss för att få sina söner tillbaka. Hon tycker att Kevin har förvandlat sönerna till två dåligt uppfostrade pojkar som svär och inte kan uppföra sig. Britney vill vara den som bestämmer var de ska gå i skola och när de ska gå till kyrkan, säger en källa till National enquirer och fortsätter: 


— Hon vill ha ensam vårdnad. Kevin ska bara ha umgängesrätt. Britney tycker att det nu är Kevin som har problem som domstolen borde känna till. Hon är övertygad om att Kevin är en dålig förebild. Barnen har vant sig vid att umgås med hans svärande, lata och arbetslösa vänner. Britney vill inte att de ska växa upp och tro att den livsstilen är acceptabel.


Som Starlounge tidigare rapporterat beskylls Kevin för att ha smitit från att betala sex månaders hyra och för att ha lämnat sitt hus i ruiner. Han anklagas bland annat för att ha spottat på väggarna.


Kevin fick ensam vårdnad om barnen förra året efter Britneys mentala kollaps. Britney och Kevin har dock en uppgörelse om delad vårdnad medan Britney befinner sig på turné.


We know you love us,
xoxo gossip girls.


Kommentarer
Postat av: Viktoria

uppför hon sig som hon gör nuförtiden så tycker jag det! ;) fast ensam vårdnad kanske är att ta i, de är ju trots allt bådas söner! ;)

2009-10-10 @ 11:20:52
URL: http://vickanss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0